Julklappstips till Äldre

Värmehjärtan

Suverän produkt för alla med kalla händer! Bryt metallblecket två gånger så startar en kemisk reaktion som avger värme i ca 15 minuter.

39:–

Chokladprovning

För den som älskar choklad så är det här en perfekt julklapp. Under provningen kommer mottagaren få lära sig allt man behöver veta om choklad.

349:–

Pussel Eifeltornet

En nostalgibild med retrobil och Eiffeltornet. Pappussel med 1000 bitar som passat för alla åldrar och är lika rogivande att lösa själv som med andra.

125:–

Fossekvasten

Är du också trött på allt skräp som samlas utanför och innanför ytterdörren? Med den unika patenterade Fossekvasten får du två borstar i ett.

130:–

Hopvikbar vattenflaska

Har du sällan en vattenflaska till hands när du bäst behöver den eller tycker du att den tomma flaskan tar allt för mycket utrymme i din träningsbag eller handväska?

28:–

Shoppingkassen

Håll med om att det inte är så himla smart att alltid packa ner sina inhandlade varor i nya plastkassar som sen kastas bort. Se till att du har några fina shoppingkassar i fickan eller väskan så blir slöseriet en aning mindre.

79:–

Bootpin

Stövlar med höga skaft är snygga på fötterna men inte lika snygga i skohyllan. Skaften säckar lätt och får stövlarna att ramla omkull.

135:–

Äppelskalare

Äppelskalaren skalar, skivar, kärnar ur på sekunder. Skalare fungerar på äpplen, päron, potatis etc. den gör även "lökspagetti".

189:–