Julklappstips till Honom

Ostbestick

Ost ska helst serveras på en särskild ostbricka som gästerna kan dela och ta ifrån själva med olika passande ostknivar.

95:–

Scratch map

En karta där hela världen täckt av guldfärg som du, likt en triss-lott, kan skrapa av i takt med att du besöker länderna.

179:–

Kaffeprovning

Svenskar dricker i genomsnitt mest kaffe av alla länder. Gillar mottagaren kaffe så kan den här julklappen inte vara fel.

329:–

Ostprovning

Kombinationen av ost och vin är vida känd men det är inte alla som vet att ost och öl kan smaka lika gott tillsammans.

495:–

Ölprovning

Ge bort en upplevelse i ölens värld. Under en ölprovning kommer mottagaren få lära sig allt man behöver veta om öl.

349:–

Värmehjärtan

Suverän produkt för alla med kalla händer! Bryt metallblecket två gånger så startar en kemisk reaktion som avger värme i ca 15 minuter.

39:–

Chokladprovning

För den som älskar choklad så är det här en perfekt julklapp. Under provningen kommer mottagaren få lära sig allt man behöver veta om choklad.

349:–

Klädvikare

Tråkigt att vika tvätten? Ett vik till höger, ett vik till vänster och ett vik underifrån - sen är det klart!

99:–

Aktivitetsarmband

Fitbit Surge är en snygg smartklocka som ger dig notiser från telefonen – och ett tåligt fitnessarmband med inbyggd GPS och pulsmätare!

2499:–

Mad Men säsong 6

Den enorma succén Mad Men är tillbaka med sin sjätte säsong. Följ med till Sterling Cooper Draper Pryce där intrigerna avlöser varandra.

349:–

Alfapet

Det klassiska spelet som passar utmärkt att spela tillsammans med vänner och familj. Ju fler och längre ord man lägger ut, desto högre blir spelarens poäng.

199:–

Fossekvasten

Är du också trött på allt skräp som samlas utanför och innanför ytterdörren? Med den unika patenterade Fossekvasten får du två borstar i ett.

130:–

Hopvikbar vattenflaska

Har du sällan en vattenflaska till hands när du bäst behöver den eller tycker du att den tomma flaskan tar allt för mycket utrymme i din träningsbag eller handväska?

28:–

Uppblåsbart fotbad

Att bada fötterna är skönt, lyxigt och nyttigt på en och samma gång! Bada fossingarna i vårt uppblåsbara fotbad som du efteråt lätt tömmer på luft och stuvar undan.

145:–

Shoppingkassen

Håll med om att det inte är så himla smart att alltid packa ner sina inhandlade varor i nya plastkassar som sen kastas bort. Se till att du har några fina shoppingkassar i fickan eller väskan så blir slöseriet en aning mindre.

79:–

Äppelskalare

Äppelskalaren skalar, skivar, kärnar ur på sekunder. Skalare fungerar på äpplen, päron, potatis etc. den gör även "lökspagetti".

189:–

Smartphoneprojektor

Den är perfekt för att streama roliga filmer på fester – det är bara att sätta in telefonen baktill i den här smidiga bärbara projektorn.

199:–

Erotiskt spel

Monogamy är ett erotiskt spel för två personer. Under spelets gång stöter ni på många av de 400 erotiska utmaningarna som spelet består av.

299:–