Julklappstips till Mamma

Chokladprovning

För den som älskar choklad så är det här en perfekt julklapp. Under provningen kommer mottagaren få lära sig allt man behöver veta om choklad.

349:–

Ostprovning

Kombinationen av ost och vin är vida känd men det är inte alla som vet att ost och öl kan smaka lika gott tillsammans.

495:–

Värmehjärtan

Suverän produkt för alla med kalla händer! Bryt metallblecket två gånger så startar en kemisk reaktion som avger värme i ca 15 minuter.

39:–

Fiskpedikyr

Mottagaren får sätt ner fötterna i ett akvarium och sedan låta Garra Rufa-fiskarna nibba bort döda hudceller under fötterna.

349:–

Alfapet

Det klassiska spelet som passar utmärkt att spela tillsammans med vänner och familj. Ju fler och längre ord man lägger ut, desto högre blir spelarens poäng.

199:–

Pussel Eifeltornet

En nostalgibild med retrobil och Eiffeltornet. Pappussel med 1000 bitar som passat för alla åldrar och är lika rogivande att lösa själv som med andra.

125:–

Fossekvasten

Är du också trött på allt skräp som samlas utanför och innanför ytterdörren? Med den unika patenterade Fossekvasten får du två borstar i ett.

130:–

Hopvikbar vattenflaska

Har du sällan en vattenflaska till hands när du bäst behöver den eller tycker du att den tomma flaskan tar allt för mycket utrymme i din träningsbag eller handväska?

28:–

Uppblåsbart fotbad

Att bada fötterna är skönt, lyxigt och nyttigt på en och samma gång! Bada fossingarna i vårt uppblåsbara fotbad som du efteråt lätt tömmer på luft och stuvar undan.

145:–

Shoppingkassen

Håll med om att det inte är så himla smart att alltid packa ner sina inhandlade varor i nya plastkassar som sen kastas bort. Se till att du har några fina shoppingkassar i fickan eller väskan så blir slöseriet en aning mindre.

79:–

Bootpin

Stövlar med höga skaft är snygga på fötterna men inte lika snygga i skohyllan. Skaften säckar lätt och får stövlarna att ramla omkull.

135:–

Äppelskalare

Äppelskalaren skalar, skivar, kärnar ur på sekunder. Skalare fungerar på äpplen, päron, potatis etc. den gör även "lökspagetti".

189:–