Julklappstips till Pappa

Ölprovning

Ge bort en upplevelse i ölens värld. Under en ölprovning kommer mottagaren få lära sig allt man behöver veta om öl.

349:–

Smartphoneprojektor

Den är perfekt för att streama roliga filmer på fester – det är bara att sätta in telefonen baktill i den här smidiga bärbara projektorn.

199:–

Ostprovning

Kombinationen av ost och vin är vida känd men det är inte alla som vet att ost och öl kan smaka lika gott tillsammans.

495:–

Chokladprovning

För den som älskar choklad så är det här en perfekt julklapp. Under provningen kommer mottagaren få lära sig allt man behöver veta om choklad.

349:–

Alfapet

Det klassiska spelet som passar utmärkt att spela tillsammans med vänner och familj. Ju fler och längre ord man lägger ut, desto högre blir spelarens poäng.

199:–

Pussel Eifeltornet

En nostalgibild med retrobil och Eiffeltornet. Pappussel med 1000 bitar som passat för alla åldrar och är lika rogivande att lösa själv som med andra.

125:–

Fossekvasten

Är du också trött på allt skräp som samlas utanför och innanför ytterdörren? Med den unika patenterade Fossekvasten får du två borstar i ett.

130:–

Uppblåsbart fotbad

Att bada fötterna är skönt, lyxigt och nyttigt på en och samma gång! Bada fossingarna i vårt uppblåsbara fotbad som du efteråt lätt tömmer på luft och stuvar undan.

145:–

Kaffeprovning

Svenskar dricker i genomsnitt mest kaffe av alla länder. Gillar mottagaren kaffe så kan den här julklappen inte vara fel.

329:–

Äppelskalare

Äppelskalaren skalar, skivar, kärnar ur på sekunder. Skalare fungerar på äpplen, päron, potatis etc. den gör även "lökspagetti".

189:–